TicketCo utstedet ikke reservasjoner til deg som billettkjøper. Dette er arrangørens ansvar og alle spørsmål om spesifikke reservasjoner bør rettes direkte til arrangøren.

Hvordan løser jeg inn en reservasjon på PC/Mac

For å løse inn en reservasjon fra din PC eller Mac gjør du følgende:

1. Gå til ticketco.no
  2. Trykk på "Innløs din reservasjon"
  3. Legg inn din reservasjons-kode
  4. Fullfør betaling

Varene du har fått reservert vil automatisk legges til i handlekurven og du vil kunne betale for disse. Du vil motta bestillingene din på SMS eller E-post kort tid etter betaling.

Hvordan løser jeg inn en reservasjon fra mobil/nettbrett

For å løse inn en reservasjon fra din mobiltelefon eller nettbrett gjør du følgende:

1. Gå til ticketco.no
  2. Trykk på meny-ikonet i høyre hjørnet i toppen
  3. Legg inn din reservasjons-kode
  4. Fullfør betaling.

Varene du har fått reservert vil automatisk legges til i handlekurven og du vil kunne betale for disse. Du vil motta bestillingene din på SMS eller E-post kort tid etter betaling.